Bak jij al vegan? duurzaam? bewust?

100% vegan

wat maakt onze bakmixen nou zo green?

Green Bakers gebruikt alleen maar plantaardige ingrediënten voor alle bakmixen. Tijdens de bereiding hoef jij geen ei, melk en roomboter toe te voegen. 

veel mensen nemen zich voor om meer plantaardig te eten, maar vegan bakken? dat is vaak nog lastig. Wij maken het gemakkelijk voor jou om ook een green baker te worden zodat we samen de wereld iets groener kunnen maken .

triple treat box

Wil jij de ultieme green bakers ervaring? Kan jij niet kiezen tussen onze verschillende mixen? Kies dan voor onze triple treat box, waar drie vegan bakmixen in zitten. Zo kan jij chocolate chip cookies, brownies en appel-kaneel cake bakken wanneer jij wilt. Lekker en ook nog eens voordelig. 

featured products

gft box

Wil jij met verschillende groente en fruit bakken? Met onze GFT box kan dat gemakkelijk! Hiermee kan je een lekkere worteltaart, appel-kaneel cake en bananenbrood bakken.

suggestie voor ons?

Zin in iets lekkers wat nog niet in ons assortiment zit? Neem dan contact met ons op en vertel wat jij graag wilt bakken. Jouw suggestie gaan wij meenemen in de ontwikkeling van nieuwe vegan bakmixen. Wie weet bak jij binnenkort jouw favoriete gebak met 100% plantaardige ingrediënten.

vegan inspiratie