Vegan de nieuwe norm maken,
dat is de missie van Green Bakers.

Hey! Ik ben Wendy Luong, het gezicht achter Green Bakers. Op jonge leeftijd was ik al helemaal verliefd op eten. Daar wilde ik heel graag mijn beroep van maken. Mijn avontuur begon tijdens mijn studie Food Technology aan Wageningen University en Research. Hier leerde ik dat een plantaardig dieet de meest efficiënte manier is om onze wereldbevolking te voeden. Vastbesloten ben ik vegan geworden. Ik heb mezelf beloofd om mij als productontwikkelaar in te zetten voor een plantaardige wereld. Die belofte begint bij Green Bakers.

Met Green Bakers wil ik iedereen bewijzen dat vegan lekker is. Alles zonder zuivel en eieren, maar vooral zonder compromis op smaak. Het kan anders, het kan lekker! Weg met het alternatieve vegan gebak dat suikervrij, glutenvrij en ongebakken is. Want iedereen, óók de bewuste eter wil gewoon kunnen genieten van een lekker gebakje. 

Ik sta talloze uren met heel veel plezier in mijn testkeuken om vegan baksels te creëren. Het allerbeste gevoel krijg ik van verraste proevers “Huh, is dit vegan? Hoe kan het dan zo lekker zijn?” Missie geslaagd, en klaar om al het lekkers met anderen te delen! Met mijn favoriete recepten heb ik bakmixen ontwikkeld waarmee iedereen lekker en makkelijk kan bakken.

In 2019 is Green Bakers gestart als echt familiebedrijf. Samen met mijn broer en zusje ben ik begonnen met de verkoop van de vegan bakmixen in onze webshop. Nu alle drie afgestudeerd, gaan we onze eigen weg om ieder onze eigen passie te volgen. Voor mij is die passie Green Bakers waarmee ik vegan de norm ga maken.

Wil jij ook proeven en ervaren hoe lekker en makkelijk vegan bakken is? Zonder zuivel, zonder eieren en zonder mixer! Bestel nu een bakmix en doe vegan bakinspiratie op met onze recepten. Geef een bakmix als duurzaam geschenk aan collega’s en relaties. Of meld je aan als verkooppunt.

Wendy Luong

Dit zeggen onze Green Bakers over ons

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Vorige
Volgende