Over Ons

ons verhaal

Wij zijn drie ondernemende studenten die gemerkt hebben dat er te weinig aandacht wordt besteed aan plantaardig bakken. Sinds kleins af aan droomden we ervan om een eigen familiebedrijf te starten. Wij volgen alle drie een andere studie en hebben diverse kwaliteiten waardoor we elkaar goed aanvullen. In de zomervakantie 2020 zijn we onze droom achterna gegaan. Stap voor stap willen wij namelijk iedereen inspireren om plantaardig te bakken. Dit doen wij door het lekker en gemakkelijk te maken voor alle Green Bakers. Als Green Baker hoef jij geen talloze recepten meer uit te pluizen, onbekende vegan ingrediënten aan te schaffen en mislukte baksels te ervaren. 

Naast onze studies werken we hard aan Green Bakers omdat we actief een bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst. Wij zijn leergierige jonge ondernemers die constant onszelf en ons bedrijf verbeteren. Dat houdt in dat we relatief snel zijn met het uitbreiden van ons assortiment, meegaan met de laatste trends en altijd werken aan onze bedrijfsuitstraling. We ontwikkelen en produceren alle bakmixen zelf waardoor we controle hebben over de kwaliteit. 

Team

ons team

Wendy

Wendy Luong

Food Innovation
Hi, ik ben levensmiddelentechnoloog en heb sinds jongs af aan een passie voor bakken. Ik ontwikkel de bakmixen en zorg ervoor dat alles vegan en duurzaam is.

Jordi

Jordi Luong

Process & Production Hallo, ik zorg ervoor dat green bakers efficiënt en goed verloopt. Ik kijk mee met alle processen zodat jij jouw bakmixen snel in huis krijgt.

Linsey

Linsey Luong

Marketing
Hoi, ik regel de marketing en social media. daarnaast fotografeer en film ik alle baksels. Ik zorg er ook voor dat jij als klant tevreden bent. Wij vinden een hechte band met de green bakers community namelijk erg belangrijk.