Pumpkin Spice Mug Cakes

pumpkin spice mug cakes

Vegan Pumpkin Spice Mug Cakes

Bereidingstijd 2 min
Baktijd 1 min
Porties 8 mug cakes

Benodigdheden

  • mok (magnetron bestendig, min. 250 ml)
  • vork
  • maatlepel (1 el) of weegschaal

Ingrediënten
  

  • 50 g / 6 el Green Bakers Pumpkin Spice Mug Cakes vegan bakmix

Zelf toevoegen

  • 50 mL / 4 el plantaardige melk
  • vegan slagroom of ijs
  • toppings naar keuze zoals nootjes, speculoos, plakjes banaan, chocolate chips, etc.

Video

Instructies
 

  • Voeg 50 g (= 6 eetlepels) bakmix en 50 mL (= 4 eetlepels) plantaardige melk toe aan de mok.
  • Roer het geheel met een vork tot een glad beslag.
  • Plaats de mok in de magnetron.
    Richttijden: 600 W: 70 sec. 700 W: 60 sec. 800 W: 50 sec. 
    Magnetrons verschillen dus de tijden kunnen iets afwijken. Doe de mug cake liever iets te kort in de magnetron dan te lang want dan wordt hij taai. 
    Geen magnetron? Doe de mug cake(s) in de oven op 175 °C gedurende 20 min.
  • De mug cake is klaar wanneer de bovenkant en randen stevig zijn maar niet droog.
  • Laat de mug cake 2 min. afkoelen en serveer met vegan slagroom of ijs.
  • Voeg je topping(s) naar keuze toe om de mug cake helemaal af te maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept