Duurzame vegan relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar de lekkerste vegan geschenken om jouw medewerkers of relaties te verrassen?

Onze vegan bakmixen zijn perfect als (brievenbus)geschenk.
Lekker, uniek én duurzaam.

“Als B-corp kiezen wij ervoor om duurzame start-ups te steunen zodat we óók in de decemberperiode onze bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Green Bakers heeft zelfs speciaal voor onze buitenlandse collega’s de verpakking op maat vertaald. Alles was voor ons geregeld waardoor wij met een gerust hart konden genieten.” – Nextview Consulting, Europa

“Al onze 250 medewerkers zijn verrast met een op maat gemaakte vegan bakmix voor Sinterklaas. Iedereen heeft genoten en was blij dat wij als bedrijf kiezen voor een duurzaam cadeau.” – NIOO KNAW, Wageningen

“Met kerst genieten wij ieder jaar met ons hele team van de limited edition kerstbakmixen. Superleuk met een persoonlijk bericht en handig door de brievenbus.”

– Wageningen Young Academy, Wageningen

Wil jij als bedrijf een duurzaam brievenbusgeschenk geven?

Neem dan contact met ons op om jullie wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij denken heel graag mee met jullie wensen om een geschenk op maat te maken. 

Denk bijv. aan: een persoonlijke kaart toevoegen geheel in eigen stijl, of bakinstructies in een andere taal voor relaties in het buitenland.

Voor Sinterklaas, kerst en eindejaars 2024 hebben wij nog ruimte om de lekkerste vegan geschenken te maken voor jullie.