Relatiegeschenken

Relatie geschenken

Ben jij op zoek naar groene relatiegeschenken om bijvoorbeeld jouw medewerkers of relaties te verrassen?

Onze vegan bakmixen zijn zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven, waarmee de ontvangers kennis kunnen maken met vegan en duurzaam bakken.

“Green Bakers gebruikt alleen maar plantaardige ingrediënten voor alle bakmixen. Tijdens de bereiding hoef jij geen ei, melk en roomboter toe te voegen.”

Veel mensen nemen zich voor om meer plantaardig te eten, maar vegan bakken? Dat is vaak nog lastig. Wij maken het voor iedereen gemakkelijk om ook een Green Baker te worden zodat we samen de wereld iets groener kunnen maken.

wie zijn wij

Wij geloven dat de eerste stap in het creëren van een duurzame wereld thuis in de keuken begint. Met onze vegan en duurzame bakmixen laten we iedereen zelf ervaren hoe lekker en makkelijk het kan zijn om een positief verschil te maken. Naast onze studies werken we hard aan Green Bakers omdat we actief een bijdrage willen leveren aan een duurzame toekomst.

voorbeeld

Pasen komt dichterbij, maar helaas is het dit jaar voor de meeste bedrijven moeilijk om een Paasbrunch te realiseren met de medewerkers. Hiervoor zijn onze bakmixen de perfecte oplossing!

Wij kunnen bijvoorbeeld de bakmixen verzenden naar elke medewerker zodat zij thuis toch nog kunnen genieten van een lekkere Paasbrunch!

interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.