Relatiegeschenken

Relatie geschenken

Ben jij op zoek naar groene relatiegeschenken om bijvoorbeeld jouw medewerkers of relaties te verrassen?

Onze vegan bakmixen zijn zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven, waarmee de ontvangers kennis kunnen maken met vegan en duurzaam bakken.

“Green Bakers gebruikt alleen maar plantaardige ingrediënten voor alle bakmixen. Tijdens de bereiding hoef jij geen ei, melk en roomboter toe te voegen.”

Veel mensen nemen zich voor om meer plantaardig te eten, maar vegan bakken? Dat is vaak nog lastig. Wij maken het voor iedereen gemakkelijk om ook een Green Baker te worden zodat we samen de wereld iets groener kunnen maken.

Team

wie zijn wij

Wij zijn drie ondernemende studenten die gemerkt hebben dat er te weinig aandacht wordt besteed aan plantaardig bakken. Sinds kleins af aan droomden we ervan om een eigen familiebedrijf te starten. Wij volgen alle drie een andere studie en hebben diverse kwaliteiten waardoor we elkaar goed aanvullen. In de zomervakantie 2020 zijn we onze droom achterna gegaan.

voorbeeld

Pasen komt dichterbij, maar helaas is het dit jaar voor de meeste bedrijven moeilijk om een Paasbrunch te realiseren met de medewerkers. Hiervoor zijn onze bakmixen de perfecte oplossing!

Wij kunnen bijvoorbeeld de bakmixen verzenden naar elke medewerker zodat zij thuis toch nog kunnen genieten van een lekkere Paasbrunch!

interesse?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.