Taart

taarten
taarten

Hoe bak je nou een vegan layer cake met onze green bakers taart kit? Kies eerst hoeveel lagen taart je wilt en volg dan de bijbehorende bakinstructies hieronder. Om de taart iets specialer te maken, kan je er ook voor kiezen om een vulling of topping naar smaak toe te voegen. Onderaan de pagina hebben wij enkele recepten gedeeld die jij hiervoor kan gebruiken. Natuurlijk kan je ook nog zelf experimenteren met andere vullingen als je dat wilt. Wij vinden het altijd leuk om jullie creaties te zien, dus deel die vooral met ons op instagram of facebook met #greenbakers.

Bakinstructies taart

Indien je de taart kit – twee lagen hebt gekocht, kan je kiezen voor een taart met één of twee lagen. Heb je de taart kit – vier lagen, dan kan je de taart met vier lagen maken.

één laag
twee of vier lagen
vier lagen naked cake
Hazelnoot Chocoladetaart
Kokostaart

Recepten vullingen

Voor de eventuele vulling/topping van de taart kan je gebruik maken van een van deze recepten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen vulling/topping te gebruiken.

jam
lemon curd
(gezouten) karamelsaus
hazelnootcrème

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Previous
Next