Veelgestelde Vragen

onze producten

Als je een glutenallergie hebt, zijn onze vegan producten helaas niet geschikt. We streven er wel naar zo snel mogelijk glutenvrije opties aan te bieden. Andere allergenen staan vermeld op de productpagina’s.

Voor de beste kwaliteit raden we je aan om de bakmixen voor de THT datum te gebruiken. Hoe langer je de bakmxen laat staan, hoe meer de kwaliteit zal vermindereren (bijv. een cake die minder goed rijst). Kijk, ruik en proef na de THT datum om voedselverspilling te voorkomen. 

Ja, iedereen kan het! We hebben onze vegan bakmixen zo ontwikkeld dat het haalbaar is voor iedereen. De bakinstructies en uitlegvideos bij elk product zijn makkelijk te volgen.

Wij hebben met veel zorg de ingrediënten uitgekozen en gecheckt bij de producenten. Als je toch meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

verzending

Nederland
Verzending is gratis bij een bestelling vanaf €25. Anders zijn de verzendkosten €3,95.

België
De verzendkosten zijn €9,75.

Wij verwerken en verzenden jouw bestelling zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 1-2 werkdagen. De postbezorger doet er daarna binnen Nederland doorgaans 1-2 werkdagen over om jouw bestelling af te leveren bij jou. Voor België duurt het 2-3 werkdagen.

retourneren

Wij vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent. Het is mogelijk om ongeopende producten te retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst. Meer informatie over het retourneren kan je vinden bij retournering. De verzendkosten zijn echter wel voor jouw eigen rekening. Wij horen graag van jou waarom je niet tevreden bent om onze service en onze producten te verbeteren.

Het spijt ons zeer, misschien is er iets fout gegaan tijdens je bereiding. Neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder. We kunnen je tips geven zodat het de volgende keer wel een succes wordt!

Heb je nog andere vragen die hier niet tussenstaan?
Neem dan contact met ons op