‘Vegan gebak? Dat is vast niet zo lekker als normaal gebak’

Vaak zijn er verschillende vooroordelen over vegans. Dit zijn toch mensen die alleen leven op dressingloze blaadjes sla? En mensen die veel lekkere dingen moeten missen. Maar niks hiervan is waar. Als vegan kan je van alles eten, want van elk dierlijk product is wel een plantaardige variant te vinden. Het geeft je juist de mogelijkheid om creatief na te denken om jouw favoriete gerecht plantaardig te maken.

Gebak zonder ei, slagroom, en roomboter is toch geen gebak? Nou, tegenwoordig zijn er genoeg plantaardige alternatieven die nét zo lekker zijn. Jij hoeft niks te missen wanneer je vegan eet: als chocolate lover kan je bijvoorbeeld genieten van een reep pure chocolade of vegan brownies. Dit hoeven geen healthy no-bake raw brownies te zijn hoor, die van Green Bakers zijn net zo lekker als de gooey brownie die jij al kent. Maar dan gewoon 100% plantaardig. Om vegan te bakken hoef je helemaal geen dure, onbekende ingrediënten in huis te halen. Het kan namelijk ook gemakkelijk. Dit was ons doel met Green Bakers, zodat iedereen thuis vegan kan bakken met vegan bakmixen. Als Green Bakers willen we anderen laten zien dat vegan gebak nét zo lekker of zelfs lekkerder is dan ‘normaal’ gebak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Vorige
Volgende