Vegan producten proberen met Linsey #2

Vegan AH cacao pinda pasta

Ik ga vandaag weer wat producten voor jullie testen en beoordelen. Er zitten dit keer echte kanjers tussen, maar helaas  ook wel teleurstellingen…

Vegan AH cacao pinda pasta

AH cacao pinda pasta - €2,99 (340 g)Ik houd van pindakaas, van chocoladepasta en ook nog eens van Reese’s peanut butter cups (die ik nu niet meer eet als vegan), dus dit leek me echt een droomproduct. Ik zag ook veel vegan Instagrammers hypen over deze pasta, dus ik moest hem natuurlijk ook proberen. De spread had ik getest op een maiswafel. Vol verwachtingen nam ik een hap: wat was het bitter! Er zat ook een zoutig tintje aan. Ik was enorm teleurgesteld, want het was niet zoet zoals ik verwacht had. Wendy vond hem trouwens wel lekker, maar zij houdt in tegenstelling tot mij ook van pure chocolade. Smaken verschillen dus! Ga jij hem ook uitproberen?

Vegan Alpro vanilla

Alpro mild & creamy vanilla - €2,55 (750 g)Ik had de vorige keer de lime & lemon smaak getest, dus ik was wel benieuwd daar de andere varianten van dit product. Ik vond deze erg lekker, maar bij de eerste hap had ik wel gelijk een soja-smaak in mijn mond. Dit trekt daarna gelukkig weg, dan smaakt het gewoon naar een niet te zoete vanilleyoghurt. Hij is zacht en romig, maar wel dunner dan volle griekse yoghurt/kwark zoals ik de vorige keer al zei. Wel ben ik gewend geraakt aan de structuur en vind ik hem echt een aanrader voor als ontbijt of snack!

Vegan Veganz weisse erdbeer crisp

Veganz weiße rice choc erdbeer crisp - €2,39 (80 g)Ik houd heel erg van witte chocolade, dus ik was zeker benieuwd naar een vegan variant hiervan. Deze reep vond ik echt lekker, wel jammer dat het slechts een reep van 80 g is... Hij smaakt gelukkig niet te zoet en hij heeft een lichte aardbeismaak. Van de crisp merk je niet heel veel, maar dat vond ik niet storend. Vergeleken met een niet-vegan witte chocoladereep merkte ik geen verschil, dus naar mijn mening is dit een topper.

Vegan Veganz zitronenkeks

Veganz zitronen keks - €2,29 (150 g)Ik zag deze koekjes liggen en ze leken me superlekker. Zelf zie ik niet vaak koekjes met een citroensmaak, want vaak is het gewoon chocolade of vanille. Je proeft de citroen echt goed terug, wat heel lekker was. Het jammere was dat de textuur van het koekje hard was, en niet krokant.  Voor de prijs zal ik het niet opnieuw kopen, maar het is wel een prima koekje voor bij de thee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Vorige
Volgende