Vegan producten proberen met Linsey #2

Ik ga vandaag weer wat producten voor jullie testen en beoordelen. Er zitten dit keer echte kanjers tussen, maar helaas  ook wel teleurstellingen…

Vegan AH cacao pinda pasta

AH cacao pinda pasta - €2,99 (340 g)Ik houd van pindakaas, van chocoladepasta en ook nog eens van Reese’s peanut butter cups (die ik nu niet meer eet als vegan), dus dit leek me echt een droomproduct. Ik zag ook veel vegan Instagrammers hypen over deze pasta, dus ik moest hem natuurlijk ook proberen. De spread had ik getest op een maiswafel. Vol verwachtingen nam ik een hap: wat was het bitter! Er zat ook een zoutig tintje aan. Ik was enorm teleurgesteld, want het was niet zoet zoals ik verwacht had. Wendy vond hem trouwens wel lekker, maar zij houdt in tegenstelling tot mij ook van pure chocolade. Smaken verschillen dus! Ga jij hem ook uitproberen?

Vegan Alpro vanilla

Alpro mild & creamy vanilla - €2,55 (750 g)Ik had de vorige keer de lime & lemon smaak getest, dus ik was wel benieuwd daar de andere varianten van dit product. Ik vond deze erg lekker, maar bij de eerste hap had ik wel gelijk een soja-smaak in mijn mond. Dit trekt daarna gelukkig weg, dan smaakt het gewoon naar een niet te zoete vanilleyoghurt. Hij is zacht en romig, maar wel dunner dan volle griekse yoghurt/kwark zoals ik de vorige keer al zei. Wel ben ik gewend geraakt aan de structuur en vind ik hem echt een aanrader voor als ontbijt of snack!

Vegan Veganz weisse erdbeer crisp

Veganz weiße rice choc erdbeer crisp - €2,39 (80 g)Ik houd heel erg van witte chocolade, dus ik was zeker benieuwd naar een vegan variant hiervan. Deze reep vond ik echt lekker, wel jammer dat het slechts een reep van 80 g is... Hij smaakt gelukkig niet te zoet en hij heeft een lichte aardbeismaak. Van de crisp merk je niet heel veel, maar dat vond ik niet storend. Vergeleken met een niet-vegan witte chocoladereep merkte ik geen verschil, dus naar mijn mening is dit een topper.

Vegan Veganz zitronenkeks

Veganz zitronen keks - €2,29 (150 g)Ik zag deze koekjes liggen en ze leken me superlekker. Zelf zie ik niet vaak koekjes met een citroensmaak, want vaak is het gewoon chocolade of vanille. Je proeft de citroen echt goed terug, wat heel lekker was. Het jammere was dat de textuur van het koekje hard was, en niet krokant.  Voor de prijs zal ik het niet opnieuw kopen, maar het is wel een prima koekje voor bij de thee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.