Vegan producten proberen met Linsey #4 Kaas editie

Violife original slices

Voor ik begon met mijn vegan journey, zei ik altijd: Ik kan nooit vegan worden, want zonder kaas kan ik toch niet leven?? Gelukkig komen er steeds meer vegan kazen in de supermarkt, en moest ik natuurlijk op zoek gaan naar goede vervangers! 

Violife greek white block

Violife greek white - €2,99 (200 g)Deze vegan Griekse kaas is superlekker, zelfs nog beter dan dierlijke Griekse kaas. Deze smaak is namelijk wat milder en hij smelt een beetje in je mond. Ik raad hem iedereen die van kaas houdt zeker aan, heerlijk voor bijvoorbeeld door een salade!

Violife prosociano wedge

Violife prosociano wedge - €3,69 (150 g)Een van mijn lievelingseten is pasta, met lekker veel parmezaanse kaas. Ik dacht dat ik dit nu moest missen omdat het niet vegan is. Veel mensen raden edelgistvlokken aan, voor een hartige smaak, maar dat was niet voor mij gemaakt. Gelukkig bestaat Violife! Deze Violife kaas is echt perfect om te raspen en te strooien over pasta, hij smaakt sterk en een beetje pittig! Deze kaas wordt zeker een staple in mijn koelkast.

Violife original slices

Violife original slices - €3,25 (200 g)Na de positieve ervaringen met de andere Violife kazen, probeerde ik vol hoop een plakje vegan kaas op mijn cracker. Ik moet toegeven dat ik een beetje teleurgesteld was... Ik vind de kaas niet bepaald speciaal, hij is soort van te vergelijken met jonge kaas maar dan naar mijn mening minder lekker en rubberachtig. Normaal ben ik ook meer een fan van belegen en oude kaas. Ik raad hem wel aan als je op zoek bent naar een vegan vervanging voor jonge kaas en een rubberachtige structuur niet erg vindt.

Violife mozzarella

Violife mozzarella - €3,15 (200 g)Het smaakt niet echt naar mozzarella, wat ik eigenlijk wel jammer vind. Het smaakt bijna hetzelfde als de orginal slices en de Griekse kaas, alleen dan in een andere vorm, namelijk zoals geraspte kaas. Op zich een prima alternatief voor op bijvoorbeeld een pizza, maar de zoektocht naar de perfecte kaas gaat voor mij nog verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Previous
Volgende