Vegan producten proberen met Linsey #5

Ik heb de laatste tijd weer een hoop vegan producten getest! Dit wil ik graag met jullie delen.

Zaanse veganaise

Zaanse veganaise - €0,99 (170 ml)Lekker, beetje zurig tintje en misschien iets minder romig dan normale mayonaise, maar zeker niet minder lekker. Jammer dat er niet veel in een tube zit, maar voor de prijs is het opzich wel prima. Ik eet vaak mayo dus dan koop ik eigenlijk liever een alternatief die meer inhoud heeft.

Tonys Chocolonely puur amandel zeezout

Tony Chocolonely puur amandel zeezout - €2,89 (180 g)Lekker, moet nog een beetje wennen aan pure chocolade maar ik vind het eigenlijk wel een goede vervanging voor mijn favoriete reep karamel zeezout. De reep heeft een diepere smaak door de pure chocolade en de amandelen erin zijn lekker. Het vleugje zout maakt het echt af!

vegan Danio stracciatella

Vegan Danio stracciatella - €2,99 (350 g)Lekkere vanillesmaak, ook fijn dat de chocostukjes groot zijn! Ik proefde de eerste hap lichtjes kokos, maar gelukkig daarna niet meer. Echt een heerlijk toetje.

Kips vega smeerworst

Kips kleintje vega smeerworst - €1,89 (6x 20 g)Ik was op zoek naar hartig beleg, want hummus was ik een klein beetje zat. Deze smeerworst heeft een goede smaak en is makkelijk te smeren. Ik heb al jaren geen dierlijke smeerworst gehad, dus ik kan het niet goed vergelijken. Toch denk ik dat dit een goede optie is als je op zoek bent naar hartig beleg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.