Vegan producten proberen met Linsey #5

Tonys Chocolonely puur amandel zeezout

Ik heb de laatste tijd weer een hoop vegan producten getest! Dit wil ik graag met jullie delen.

Zaanse veganaise

Zaanse veganaise - €0,99 (170 ml)Lekker, beetje zurig tintje en misschien iets minder romig dan normale mayonaise, maar zeker niet minder lekker. Jammer dat er niet veel in een tube zit, maar voor de prijs is het opzich wel prima. Ik eet vaak mayo dus dan koop ik eigenlijk liever een alternatief die meer inhoud heeft.

Tonys Chocolonely puur amandel zeezout

Tony Chocolonely puur amandel zeezout - €2,89 (180 g)Lekker, moet nog een beetje wennen aan pure chocolade maar ik vind het eigenlijk wel een goede vervanging voor mijn favoriete reep karamel zeezout. De reep heeft een diepere smaak door de pure chocolade en de amandelen erin zijn lekker. Het vleugje zout maakt het echt af!

vegan Danio stracciatella

Vegan Danio stracciatella - €2,99 (350 g)Lekkere vanillesmaak, ook fijn dat de chocostukjes groot zijn! Ik proefde de eerste hap lichtjes kokos, maar gelukkig daarna niet meer. Echt een heerlijk toetje.

Kips vega smeerworst

Kips kleintje vega smeerworst - €1,89 (6x 20 g)Ik was op zoek naar hartig beleg, want hummus was ik een klein beetje zat. Deze smeerworst heeft een goede smaak en is makkelijk te smeren. Ik heb al jaren geen dierlijke smeerworst gehad, dus ik kan het niet goed vergelijken. Toch denk ik dat dit een goede optie is als je op zoek bent naar hartig beleg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Vorige
Volgende