Vegan producten proberen met Linsey #6

Vivera plant stukjes kip
Vivera plant burger

Vivera plant burger - €2,25 (200 g)Prima burger, gewoon een doorsnee vleesvervanger die naar soja smaakt. Niet super speciaal dus, maar de structuur is wel vleesachtig dus dat hebben ze goed gedaan.

Vivera plant stukjes kip

Vivera plant stukjes als kip - €2,59 (175 g)Sterke soja smaak, dus op zichzelf vind ik het niet zo lekker. Als je het marineert, vind ik het wel een goeie vervanging voor kip, het heeft een beetje dezelfde structuur.

AH plantaardige kruidencreme

AH plantaardige kruidencreme - €1,09 (100 g)Wat voor mij echt de perfecte combi is, is stokbrood + kruidenboter. Deze plantaardige kruidencreme smaakt super, echt bijna net als dierlijke kruidenboter. Hij is ook nog eens goedkoop!

AH couscous falafel

AH couscous falafel salade - €4,99 (415 g)Ik had laatst even een snelle maaltijd nodig en toen zag ik deze liggen in de Appie. Hij is wel lekker, maar na een tijdje vond ik de salade een beetje saai. Het is wel een frisse salade en de falafel is smaakvol en niet droog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bestel nu onze vegan bakmixen om lekker makkelijk vegan te bakken

Dit zeggen onze Green Bakers

Carin Smit
Carin Smit
Verrast door het resultaat
Lees verder
Echt hele lekkere en makkelijke vegan bakmixen! Heb ze bijna allemaal al een keer gemaakt en elke keer weer verrast door het resultaat. Zeker een aanrader. Ook leuk om cadeau te doen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en de bestelling wordt snel verzonden.
Nettie Groen
Nettie Groen
VRE-SE-LIJK lekker!
Lees verder
Op Veggieworld heb ik 1 mix voor bananenbrood meegenomen, voorzichtig als ik ben. Nu heb ik er spijt van, het was echt VRE-SE-LIJK lekker! Zelfs het stuk dat ik had ingevroren kwam even lekker uit de vriezer. Ik ga snel nieuwe bestellen, ik ben nu ook benieuwd naar de rest!
Mandy Cerise
Mandy Cerise
Wat een makkelijke bakmixen!
Lees verder
Green Bakers op Veggieworld gezien! Heb bananenbrood en worteltaart meegenomen. Wat een makkelijke bakmixen! Ongelofelijk... en ze smaken ook nog eens hemels!
Ann
Ann
Onze derde bestelling
Lees verder
Wat vooral handig is is het bakgemak. Geen apparaten nodig of ingrediënten. Een enkele keer wat boter. Mocht je een bestelling plaatsen vergeet dan niet om de mix voor kokoskoekjes mee te bestellen. Mijn favoriet! Onze derde bestelling gaat de deur uit. Kom maar op met die pepernoten 😋
Marion
Marion
Zelfs ik kan bakken zo!
Lees verder
Zelfs ik kan bakken zo! 🥳 Geweldig!
Sharon
Sharon
Bij de hele familie een groot succes!
Lees verder
Ik bak graag maar heb soms geen zin/tijd/energie om alles from scratch te maken. Deze cake staat in no time in de oven, is super lekker en bij de hele familie een groot succes!! Ik heb deze nu al meerdere keren besteld en gemaakt, dus ik raad hem zeker aan.
Kimmy
Kimmy
Voor herhaling vatbaar!
Lees verder
Super gemakkelijk, super lekker! Voor herhaling vatbaar!
Willem
Willem
Ruime hoeveelheid chocolade
Lees verder
De chocolate chip cookies waren erg lekker. Knapperig aan de buitenkant en smeuïg in het midden. De mix kwam met een ruime hoeveelheid chocolade en de bereiding koste nauwelijks tijd. Een echte aanrader. Ook fijn dat ze qua uiterlijk lijken op “normale” cookies.
Previous
Next