Verzending & Retournering

Verzending

Nederland

Voor verzending binnen Nederland vragen wij een bijdrage van €3,95 (incl. btw) per bestelling. Bij bestellingen vanaf €30 mag je bij het afrekenen kiezen voor gratis verzending, of dat je een bijdrage wil leveren voor de verzending.

Bestellingen tot 4 vegan bakmixen worden door de brievenbus geleverd. Bij meer dan 4 vegan bakmixen wordt het als pakket geleverd. Wil jij je bestelling op een duurzamere manier verzenden? Kies dan voor afhalen bij een pakketpunt. Dat scheelt weer veel extra kilometers van de bezorgbusjes omdat alle pakketjes dan naar één buurtpunt worden gebracht in plaats van langs alle thuisadressen.

Bestellingen van onze vegan bakmixen worden verzonden binnen 1-3 werkdagen. Na verzending wordt 95% van de bestellingen de volgende werkdag geleverd door de postbezorger. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen. Vertragingen kunnen helaas voorkomen. Dit ligt buiten onze macht. Vermoed je dat iets mis is met jouw bezorging? Neem dan contact met ons op zodat we het zo snel mogelijk op kunnen lossen.

België

De verzendkosten naar België bedragen €9,75 per bestelling.

Bestellingen van onze vegan bakmixen worden verzonden binnen 1-3 werkdagen.  Na verzending wordt 95% van de bestellingen binnen 2 werkdagen geleverd door de postbezorger. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen. Vertragingen kunnen helaas voorkomen. Dit ligt buiten onze macht. Vermoed je dat iets mis is met jouw bezorging? Neem dan contact met ons op zodat we het zo snel mogelijk op kunnen lossen.

 

Retournering

Niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Dat vinden we heel vervelend om te horen maar geen probleem. Het zou ons helpen om te verbeteren als je ons wil laten weten via de mail waarom je niet tevreden bent over je aankoop.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen aan te geven de producten te willen retourneren. Hiervoor kan je een mail sturen naar info@greenbakers.nl of gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Daarna dien je de producten die je wilt retourneren binnen 14 dagen terug te zenden naar:

Green Bakers

Joke Smitlaan 21

8121 KD Olst

Nederland

De kosten en risico van het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Zodra wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen of is aangetoond dat de retourzending is verzonden, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, storten wij ook de eventuele verzendkosten van de bestelling terug.

In verband met voedselveiligheid en hygiëne, nemen wij alleen producten retour die ongeopend en in goede staat zijn.