Verzending & Retournering

Verzending

Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95 per bestelling. Bij een bestelling vanaf €25 zijn de verzendkosten gratis.

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden via PostNL of DHL. De postbezorger doet er daarna doorgaans 1-2 werkdagen over om jouw bestelling te bezorgen bij jou. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen.

België

De verzendkosten naar België bedragen €9,75 per bestelling.

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden via PostNL of DHL. De postbezorger doet er daarna doorgaans 2-3 werkdagen over om jouw bestelling te bezorgen bij jou. Wanneer wij jouw bestelling hebben aangemeld bij de postbezorger, ontvang jij een track & trace code om de bestelling te volgen.

Retournering

Niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Dat is vervelend om te horen maar geen probleem. 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen aan te geven de producten te willen retourneren. Hiervoor kan je het retourformulier hieronder invullen, een mail sturen naar info@greenbakers.nl of gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Daarna dien je de producten die je wilt retourneren binnen 14 dagen terug te zenden naar:

Green Bakers

Joke Smitlaan 21

8121 KD Olst

Nederland

De kosten en risico van het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Zodra wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen of is aangetoond dat de retourzending is verzonden, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, storten wij ook de eventuele verzendkosten van de bestelling terug.

In verband met voedselveiligheid en hygiëne, nemen wij alleen producten retour die ongeopend en in goede staat zijn.